Locaties

Netwerken met JOU als ondernemer centraal

Grand Hotel Amstelveen

Grand Hotel Amstelveen is hét viersterrenhotel met ruime (32m2) kamers; Standaard kamers & Junior Art Suites, een uitgebreid ontbijtbuffet, gratis wifi, vergader-, sportieve en culinaire faciliteiten op loopafstand en een centrale ligging ten opzichte van Schiphol Airport, het centrum van Amsterdam, Amstelveen en andere uitvalswegen.

Kortom: de ideale logeerplek voor een zakelijk verblijf of ontspannen weekendje weg.

Lees hier meer over Grand Hotel Amstelveen

Hotel Villa Flora

Midden in de kleurrijke Bollenstreek, vlak tegen de duinen aan, ligt het mooie plaatsje Hillegom waar Hotel Villa Flora zich bevindt. Hotel Villa Flora is een fantastisch start- en eindpunt voor een heerlijk verblijf in de prachtige Bollenstreek.

Geniet van de rust en de kleurrijke omgeving of waai lekker uit op een van de prachtige stranden. Geniet tevens van de gastvrijheid en de creativiteit van de keukenbrigade bij dit sfeervolle hotel.

Lees hier meer over Hotel Villa Flora

Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel ligt midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed ligt aan de doorgaande weg tussen Maarn en Doorn, vlak na het ecoduct.

Landgoed Zonheuvel biedt 33 vergaderzalen in haar vier gebouwen Maarten Maartenshuis, Paviljoen, Koetshuis en Lodge. Elk gebouw heeft zalen met een eigen stijl, uitzicht en faciliteiten.

Lees meer over Landgoed Zonheuvel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram